Home » UB1901 » 5.december – Mickey’s sidste 1.holdskamp

5.december – Mickey’s sidste 1.holdskamp

I dag åbner vi endnu en låge i Undløse BKs Julekalender, og i dag kigger vi tilbage til 2010, til en kamp der på mange måder blev definerende for Undløse Boldklub i 10’erne. Nemlig hjemmekampen imod FS Hashøj i maj 2010.

Vi skal dog lige et års tid længere tilbage for at sætte scenen. Didi Ahmed havde overtaget cheftræner-posten i Undløse BK, og det lille kantlyn som gik direkte fra 1.division til Serie 3 satte nye højder i Undløse BK, hvor han uge efter uge var kampafgørende fra sin position på højre kanten, og hans mandskab gik da også på vinterferie med 31 point i 11 kampe & en målscorer på 33-9, og der lå en sekssporet motorvej foran dem med direkte vej imod Serie 2.

Undløse BK fik dog en forfærdelig start på foråret 2010, hvor holdets fire første kampe blot gav 4 point, og da de nærmeste konkurrenter fra FS Hashøj samtidig havde havde hentet maksimum point, så var afstanden pludselig blot 3 point, da FS Hashøj i 16.runde var gæster på Undløse Stadion.

Didi Ahmed’s mandskab var derfor under hårdt pres forud for kampen, og det blev ikke nemmere da både Kim Schlicker & Flemming Gotfredsen måttet sidde ude med skader. Didi Ahmed søgte derfor noget rutine & ro, hvilket betød at Tommy Nilsson igen var at finde i målet, efter at unge Jesper Lauritsen ellers havde stået forårets første kampe, og også Anders Nielsen, der havde divisionskampe for Roskilde Boldklub på cv’et var med til mulig debut, og de blåklædte startede som følger:
Tommy Nilsson, Gorm Eliasen, Michael Holt Jensen, Faton Gjyrevci, Anders Made Madsen, Didi Ahmed, Per Grenaa, Kim Olsen, Rene Hendriksen, Jimmi Vaarskov & Casper Larsen, mens Anders Nielsen, Lukas Larsen & Jonas Møllnitz tog plads på bænken.

Didi Ahmed havde forud for kampen varslet højt pres og en “alt eller intet”-attitude, og anført af Kim Olsen tog hjemmeholdet teten fra første fløjt, og de blåklædte var tæt på en drømmestart, da Kim Olsen tidligt sendte Jimmi Vaarskov alene med målmanden, men han valgte uselvisk at “forære” et mål til Casper Larsen med en tværbold, men Undløse BK-topscoreren trådte i bolden foran det tomme mål, og stillingen forblev 0-0.

Kort efter stadionuret havde rundet den halve time, så kom hjemmeholdet dog alligevel i front, da Anders Made Madsen kombinerede sig op af højresiden via en 1-2 med Kim Olsen, og på kanten af feltet spillede han bolden skråt bagud til Jimmi Vaarskov, der på sin første berøring huggede til bolden, og sendte bolden ind ved nærmeste stolte, til stor glæde for de mange fremmødte på Undløse Stadion.

Gæsterne fra FS Hashøj overtog kort efter initiativet grundet to gule kort til hjemmeholdet, men Didi Ahmed’s mandskab stod imod, bl.a. grundet en stærkt indsats af indskiftede Anders Nielsen, der med sit store overblik skabte ro i de blåklædtes unge defensiv.

Midt i 2.halvleg fordoblede hjemmeholdet sin føring, da dagens vikarierende anfører, Per Grenaa, tog chancen udefra, og med et flot langskud, der ganske vist blev rettet af på vejen, men bolden strøg ind i netmaskerne.

2-0 scoring tog modet fra gæsterne, og hjemmeholdet var tættere på 3-0 end gæstene var på en reducering, men slutteligt var 2-0 rigeligt til at kunne sætte 3 point ind på kontoen. Faton Gjyrevci var hjemmeholdets bedste på dagen fra hans plads i midterforsvaret ved siden af Michael Holt Jensen.

Hvad ingen vidste på dagen var at det faktisk var en epoke der sluttede, da Michael Holt Jensen spillede sin sidste 1.holdskamp for Undløse BK efter en menneskealder som både træner & spiller, og den dag i dag er der mange, for hvem “Mickey” aldrig vil være andet end “Træneren”.

Skriv en kommentar