Home » UB1901 » 4.holdet stifter deres egen klub

4.holdet stifter deres egen klub

Efter længere tids dialog med & omkring fremtiden på klubbens 4.hold i Serie 6, så har holdet via Holdleder Flemming Press, nu meddelt, at de ikke kan efterkomme de krav, vi som klub stiller op, og de har derfor besluttet at stifte deres egen klub, og spille videre der i fremtiden.

Vi er selvfølgelig rigtig kede af, at vi ikke har kunnet få enderne til at ramme hinanden, da 4.holdet altid har været gode til at tage imod nye folk, der har søgt et sted at spille fodbold uanset alder eller niveau. Men omvendt så har vi også nogle ting vi som klub, er nødt til at holde fast i, og som vores medlemmer er nødt til at efterleve, da vi først og fremmest er en klub, der er bygget op omkring et stærkt fællesskab.

Det betyder formentlig ligeledes at vi er nødt til at trække klubbens Old Boys-hold fra Midtsjællandsturneringen, men det vil vi melde mere ud omkring efter Generalforsamlingen.

Vi håber rigtig meget at vi også i den nye sæson kan tilbyde et hold i Serie 6, da vi vil arbejde rigtig hårdt for at få 3.holdet op og kører igen, men det kræver jo en indsats fra de spillere, som efteråret er hoppet fra, men I skal i hvert fald vide at rammerne er der, da vi gerne vil kunne tilbyde fodbold til alle i byen. Alternativt kunne det måske blive til et 8-mandshold under DGI.

Vi ønsker selvfølgelig 4.holdet held & lykke med deres nye projekt, og håber at vi en gang i fremtiden igen kan samarbejde omkring breddefodbolden i Undløse. Vi vil også gerne benytte lejligheden til at takke Flemming Press, der de sidste mange år har været Holdleder på 4.holdet.

Skriv en kommentar