Home » UB1901 » 2.holdet slog Svinninge IF med tenniscifre

2.holdet slog Svinninge IF med tenniscifre

Claus Vive Payton Dyrting, Jimmi Hergott Zachariassen & Undløse BKs 2.hold havde her til eftermiddag besøg af Svinninge IF, og de hvidklædte blev skilt ad fra første til sidste fløjt, og måtte tage hjem på den anden side af Skovvejen med tenniscifrene 6-3 i bagagen – og det kunne og burde endda nok være blevet endnu værre for gæsterne.

Hjemmeholdet kom i front allerede efter 2 minutter, da Emil Skovholm flot drejede bolden op i hjørnet, efter at han var først over en nedfaldsbold bagerst i feltet.

Kim Schlicker fordoblede føringen på smukkeste vis, da han fra 40 meter sendte bolden i nettet, efter at gæsternes målmand var kommet på mellemhånd efter en clearing på kanten af feltet.

De blåklædte havde yderligere to store muligheder, men det blev i stedet gæsterne der fik reduceret, da de efter en omstilling sendte bolden i nettet, efter Daniel Rohde ellers havde leveret en flot redning i første omgang.

Omkring den halve time gik det pludselig stærkt med tre mål på 4 minutter – først var det Nikolai Dam der sendte bolden i nettet, flot assisteret af Samim Rafiq, der efter en brændt friløber var hurtigt over returbolden, som han serverede på et sølvfad for Nikolai Dam på midten.

Gæsterne fik hurtigt efter reduceret på et noget tyndt straffespark, men blot minuttet efter fik Samim Rafiq endnu en friløber, og denne gang svigtede Undløse BK-angriberen ikke – Marcus Primgaard-Hansen stod for den fine dybdebold der førte til scoringen, og 4-2 forblev stillingen ved pausen.

Gæsterne bragte ikke ret meget offensivt, men skabte lidt unødvendigt spænding tilbage i opgøret, da de efter en times spil fik reduceret ydeligere, selvom hjemmeholdet var i fuld kontrol – hvilket også fortsatte efter scoringen.

Slutteligt fik hjemmeholdet da også sat tingene på plads, da først Samim Rafiq scorede fra 11-meter pletten på et straffespark begået imod Jonas Svanebjerg, og kort tid efter var det Samim Rafiq selv der blev nedlagt i feltet, og han overlod bolden til Samuel Sonne, der scorede til slutresultatet 6-3.

Gæsterne sluttede kampen af med et par hårde frustrationsfrispark der nemt kunne have givet dem et eller to røde kort, hvilket virkede noget unødvendigt situationen & stillingen taget i betragtning.

Efterfølgende var der fire stemmer til både Kim Schlicker & Jonas Svanebjerg som kampens bedste spiller.