Home » UB1901 » 2.december – Kampen om Skovvejen

2.december – Kampen om Skovvejen

Screenshot_20201015-184942_PicCollage

Så har vi åbnet endnu en låge i Undløse BKs Julekalender, hvor vi kigger tilbage på nogle af klubbens mest historiske kampe de sidste 20 år.

Og dagens tilbageblik går tilbage til midten af 00’erne, hvor Undløse BK & Jernløse IF kæmpede hårdt om at være Jernløse Kommunes bedste hold, og faktisk havde de blåklædte overtaget i tabellen i langt de fleste sæsoner, mens de hvidklædte fra “den forkerte side af Skovvejen” havde et klart overtag i de indbyrdes kampe, hvor den seneste Undløse BK-sejr lå længere tilbage end de fleste kunne huske dengang.

Og det lignede faktisk også tilfældet i august 2006 på Undløse Stadion, hvor spillende cheftræner Kim Schlicker stillede op med følgende hold:
Tommy Nilsson, Paw Søgaard, Michael Holt Jensen, Kasper Olesen, Anders Petersen, Kim Olsen, Niels Hansen, Jacob Spaanheden, Mikael Olsen & Casper Larsen, mens Jimmi Vaarskov, Danny Hensen & Dennis Bøger startede ude for hjemmeholdet, der måtte undvære anfører Flemming Gotfredsen pga en skade.

Gæsterne havde ingen ringere end Rene Skovgaard Hendriksen med på toppen, og han fik en hovedrolle før pausen, hvor Casper Larsen ellers bragte hjemmeholdet tidligt i front, men to scoringer af Rene Hendriksen sendte gæsterne til pause med en 1-2 føring.

Umiddelbart efter pausen var gæsterne blot millimeter fra en tidlig afgørelse, men Paw Søgaard sparkede bolden væk på selve målstregen, og herefter tog holdets helt store profil i disse år, Kim Olsen, dirigentstokken offensivt, og med to mål & to assist var han altafgørende for den historiske sejr over lokalrivalerne.

Han udlignede selv til 2-2 med et flot langskud, inden Casper Larsen sendte hjemmeholdet i front med en signaturscoring, hvor han afdriblede målmanden efter en dyb bold fra Kim Olsen.

Opskriften var stort den samme da kampens afgørelse faldt 10 minutter før tid, hvor Kim Olsen denne gang sendte Jimmi Vaarskov fri i dybden, og med et perfekt timet lob, sendte han hjemmeholdet i retning mod en sejr.

Kim Olsen fik selv lov til at lukke festen til 5-2 kort før tid, og der var nærmest en euforisk stemning på et tæt pakket Undløse Stadion.

Nederlaget var med til at sende Jernløse IF ned i Serie 3, og bortset fra en træningskamp i 2020, så har to klubbers 1.hold ikke mødt hinanden siden, da de hvidklædtes Senior-afdeling kort efter faldt helt fra hinanden, og klubben måtte starte forfra i Serie 6.

Kim Schlicker var før sæsonen vendt hjem til Undløse BK efter en tid i 2.divisionsklubben Slagelse B&I & Sorø Freja, men det blev blot til en enkelt sæson for “Schlis”, der skiftede tilbage til Sorø Freja i Sjællandsserien, men han sagde farvel med manér som en helt suveræn Årets Spiller 2006, med over dobbelt så mange stemmer som nr 2.

Casper Larsen blev klubbens topscorer med 15 mål, og holdet sluttede på 8.pladsen i Serie 2 pulje 3.