Home » Senior 1 » 10 år med Kevin Morf Pedersen – En blå/hvid hyldest

10 år med Kevin Morf Pedersen – En blå/hvid hyldest

Undløse BKs bestyrelse kunne i midten af september, med stor glæde, præsenterer Tommy ”TG” Gotfredsen som ny cheftræner i Undløse BK. Tommy Gotfredsen takkede endeligt ja til jobbet, i dage umiddelbart efter Undløse BKs 2-1 nederlag ude imod TFC Odsherred, og på det tidspunkt lå det ikke ligefrem i kortene, at det ville være et tophold, han skulle overtage efter vinderpausen.

Jeg snakkede selv med den nu afgående cheftræner, Kevin Morf Pedersen, i dagene omkring offentliggørelse af cheftræner-skiftet, og hans største ønske for efteråret, var at kunne afleverer et tophold til Tommy Gotfredsen, så Undløse BK ikke igen kunne se hen imod et forår, med en masse ligegyldige kampe og et nedrykningsspøgelse, der lurede ude i horisonten.

På selve dagen for offentliggørelsen af Tommy Gotfredsen, som ny cheftræner i Undløse BK, sejrede Undløse BK med overbevisende stil med 5-3 over Gislinge BK – og siden da har Kevin Morf Pedersens mandskab vundet 6 ud af de sidste 7 kampe, og inden dagens topbrag imod Jyderup BK, ligger holdet placeret på en 2.plads i rækken, blot 2 point efter topholdet Såby Fodbold – så uanset udfaldet af dagens kamp på Jyderup Stadion, så må man sige at Kevin Morf Pedersens målsætning og ønske er blevet opfyldt, og der er lagt op til et ekstremt spændende forår for Tommy Gotfredsen og hans nye mandskab.

Men nok om efteråret, om foråret, og nok om oprykningsdrømme – de kommende linjer skal være en hyldes til en rigtig Undløse BK-legende,KEVIN MORF PEDERSEN, der i dag har sin sidste dag som cheftræner for Undløse BKs seniorafdeling.

Kevin Morf Pedersen takkede ja til cheftræner-jobbet, efter efterårssæsonens afslutning på dette tidspunkt sidste år, da Per Grenaa grundet sit nye arbejde, ikke længere kunne finde tid til at passe et træner-job – og selvom det efterhånden er 1 år siden, så kan de fleste formentlig godt huske de sidste 5-6 måneder under Per Grenaa, hvor vi meget ofte måtte aflyse træningen, og eller træne med blot 10-12 mand. Og kampene var også af meget svingende kvalitet, med et helt forfærdeligt bundniveau, og efteråret blev lukket med 4 nederlag og en samlet målscorer med 20-1. Dog uden at det på nogen måde var Per Grenaa’s skyld, der var bare ingenting der fungerede optimalt.

Så før Kevin Morf Pedersen takkede ja til jobbet, forhørte han sig bredt omkring, hos diverse spillere, og han fik nok tilkendegivelser om en forbedret træningsindsats, til at det var et projekt han troede på, og derfor gerne vil gå ind i. Og det lykkedes også Kevin Morf Pedersen, at overtale Thomas Søgaard til at vende tilbage til Undløse BK, efter blot en halv sæson i Mørkøv IF.

Og Kevin Morf Pedersens mandskab hentede faktisk hele 14 point i forårssæsonen, hvor det kun lykkedes for rækkens tre stærkeste hold, Raklev GI, Kalundborg GB & Tune IF, at besejre holdet, og endda i tre tætte opgør, hvor Kevin Morf Pedersens mandskab var decideret uheldige med ikke at hente point. Til gengæld kunne holdet notere sig flotte sejre i de tre lokalopgør imod Tølløse BK, Tuse IF & Jyderup BK med en samlet målscorer på hele 10-2.

Kevin Morf Pedersen var i foråret løbende i kontakt med Jonas Møllnitz, da han selv havde luftet muligheden for at komme tilbage til Undløse BK, hvor det i øvrigt var Kevin Morf Pedersen der gav ham 1.holdsdebut, i samme periode som Kasper Pedersen også fik sin debut, på et tidspunkt hvor de to 16 årige knægte var lidt fodboldtrætte og useriøse på det hele, men Kevin Morf Pedersen fik dem til at give fodbolden en ekstra chance, hvilket hverken de eller Undløse BK har fortrudt den dag i dag.

Jonas Møllnitz & Kevin Morf Pedersen fik også ved fælles hjælp lokket Daniel Skovgaard, Nicki Jensen & Frederik Vestergaard til fra Vipperød BK, og de sidste fire måneder har budt på flere træningsaftener med 30+ til træning, og kun meget sjældent træningspas med under 20 mand – det har været en sand fornøjelse at være en del af.

Så man må i den grad sige, at Kevin Morf Pedersen er lykkedes med det projekt, som kun ganske få troede på for 1 år siden, hvor det mere lignede nedrykning til Serie 4, end en mulig oprykningskamp i foråret 2015. Og langt de fleste træningsaftener har samtidig været med så høj kvalitet, at man skal flere år tilbage for at se noget lignende i Undløse BK.

Og overstående skyldes i høj grad den altså nu afgående cheftræner, Kevin Morf Pedersen, der kom til Undløse BK, som en del af Kim Schlickers “Brøndby Strand-revolution”, og han har siden da spillet et hav af 1. & 2.holdskampe, været cheftræner i flere omgange, assistenttræner for Jan Rasmussen, ungdomstræner mv, og Morf har hjulpet klubben hver gang det har brændt på, og specielt hans arbejde med diverse ungdomshold er meget respekteret i hele klubben, og at han nu endnu en gang, har fået ryddet op i klubbens seniorafdeling, og skabt en ordentlig træningskultur, kan man kun have den største respekt for.

En respekt og anderkendelse, jeg for egen regning, ikke mener at Kevin Morf Pedersen har modtaget nok af. Han er trådt til hver gang klubben har haft aller mest brug for det, og han afleverer nu igen en klub på vej fremad, fremfor det alternativ vi ikke skal længere end til Jernløse for at finde, hvor klubben er startet helt forfra og pt. kun har et hold, der er placeret i Serie 6, og de tabte hele 5-0 på Undløse Stadion her i efteråret – til Undløse BKs 2.hold vel og mærke.

Kevin Morf Pedersen har ligeledes været god til at hente nye folk til, og flere af dem er stadig gode venner af klubben, og viser sig på Undløse BKs baner til bl.a. Undløse & Netto Cuppen hen over sommeren.

Kevin Morf Pedersens første fodaftryk på truppen, satte han for 10 år siden, da han som assistent for Jan Rasmussen fik Alen Adjulovic, Martin Müllertz og ikke mindst Faton Gjyrevci, der er den næstmest scorende 1.holdsspiller siden 2004 med hele 81 mål – blot 9 mål efter Casper Larsen, til klubben. Kevin Morf Pedersen boede på det tidspunkt selv i Brøndby, og fik fyldt bilen op med tre klare forstærkninger til holdet, hvilket også gjorde det nemmere for Kim Schlicker at lokke hans gamle Brøndby-kammerat, Peter Schrøder, til Undløse.

Senere da Kevin Morf Pedersen blev cheftræner, fik han også lokket Jernløse BK-ikonet, Rene Hendriksen til klubben, hvilket de færreste næppe havde set komme – og i dag sidder Rene Hendriksen så i Undløse BKs bestyrelse. Det var også med Kevin Morf Pedersen som cheftræner, at Per Grenaa via Kim Schlicker kom til klubben, og der er ingen tvivl om, at de to ”Brøndby-drenge” har sat deres helt uvurderlige præg på både Undløse BK, men også på byen som helhed de sidste 10 år. Der er sket meget meget få ting i Undløse BK de sidste 10-15 år, som man ikke kan relaterer til enten Kevin Morf Pedersen eller Kim Schlicker – og i mange tilfælde til dem begge to.

Og da Kevin Morf Pedersen i foråret 2009, så meddelte klubben, at han ønskede at stoppe som cheftræner i klubben, så havde han allerede selv sin afløser klar, da han fik overbevist hans gode ven fra Brøndby Strand, Didi Ahmed, om at Undløse BK var den lange køretur fra København værd, og Undløse BK oplevede efterfølgende en af de stærkeste perioder i klubbens historie, med oprykning og etablering i Serie 2.

Og Kevin Morf Pedersen store arbejde med seniorafdelingen, har været sideløbende med, at han også har været en af klubbens mest engagerede ungdomstrænere, og som de fleste nok ved, så har han også på hjemmefronten sit at se til, med meget skiftende arbejdstider og tre livlige drenge. Så der skal selvfølgelig også lyde en stor tak til Kicki, for gang på gang, at ”udlåne” hende mand, til diverse projekter og opgaver i klubben. Og netop familielivet er en af grundene til, at Kevin Morf Pedersen nu takker af som cheftræner for Undløse BKs seniorafdelingen, men han fortsætter også efter nytår som ungdomstræner i klubben, og vil selvfølgelig også blive en vigtig del, af Tommy Gotfredsens trup i forårssæsonen.

Så slutteligt vil jeg bare på hele Undløse Boldklubs vegne sige tak til Kevin Morf Pedersen – uden dig var Undløse BK utvivlsomt et helt andet sted end klubben er i dag, og vi ser frem til at se, hvordan du vil videreudvikle en af klubbens stærkeste ungdomsårgange, og mon ikke at dine tre drenge, også med tiden får 1.holdsdebut i blåt & hvidt, og at vi også i fremtiden vil se dig i & omkring Undløse BK. Og endnu et cheftræner-job for seniorafdelingen skal man vel heller aldrig udelukke.. Du kan i hvert fald være rigtig stolt over hvad du har præsteret her. Og jeg kunne godt frygte lidt, at rigtig mange først opdager hvormange opgaver du har påtaget dig, når du nu sender stafetten videre, og trækker dig lidt i baggunden.

En rigtig klublegende takker af og siger farvel…..og vi andre siger blot på gensyn

Skriv en kommentar