Home » Kampreferat » 1.holdet ydmygede Hagested/Tuse Næs

1.holdet ydmygede Hagested/Tuse Næs

Kevin Morf Pedersens mandskab besejrede her til eftermiddag Hagested / Tuse Næs med 5-1 på Hagested Idrætspark.

René Hendriksen & Nicki Jensen erstattede de småskadedeFrederik Vestergaard & Faton Gjyrevci fra start, mens Daniel Skovgaard tog chancen fra start, og hans lysken holdt til 35 minutter, hvorefter Frederik Vestergaard fik resten af kampen.

De ca 35 fremmødte Undløse BK-tilskuere havde kun lige fået åbnet den første øl, da Undløse BK startede målfesten. Kim Schlicker slog en fremragende bold i dybden, hvor Thomas Søgaard sikkert og konsekvent sparkede sit mål nr 100, i den blå/hvide trøje, i kassen.

Herefter fulgte 8-10 min hvor hjemmeholdet dominerede og skabte flere halve chance, og også et enkelt gigantchance, da Flemming Gotfredsen lidt uheldigt fik lagt bolden til rette midt i feltet, hvor Hagested/Tuse Næs angriberen sparkede langt over Tommy Nilsson mål.

Thomas Søgaard fik endnu en friløber, da Kim Olsen spillede ham dybt, men denne gang svigtede angriberens træfsikkerhed desværre, og 0-1 forblev stillingen til pausen.

2.halvleg var præget af rigtig hårdt spil fra hjemmeholdets side, hvilket resulterede i fire gule kort, og det udnyttede gæsterne på fornemmeste vis, og i perioder var der klasseforskel på de to hold.

Nicki Jensen spillede en flot kamp og 8 min inde i 2.halvleg scorede han sit første mål i den blå trøje, da han flot headede Kasper Pedersens indlæg i nettet. Og Nicki Jensen var millimeter fra at blive dobbelt målscorer, da han minuttet efter 2-0 scoringen headede på overliggeren.

Det blev dog 3-0 til gæsterne, da Kim Olsen kontrolleret satte en returbold i feltet op i nettaget med venstrefoden. Kasper Pedersen stod igen bag det fine indlæg, det skabte muligheden.

Gæsternes tredje scoring knækkede hjemmeholdet, og det var nu kun et spørgsmål hvor stor udeholdets sejr skulle blive.

Den magen plads på midten udnyttede du to gange Kim på midten, til at spille den ene dybe bold efter den anden, hvilket gav friløbere til Thomas Søgaard, Faton Gjyrevci & Jonas Møllnitz, og det blev sidstnævnte der gjorde det til 4-0.

Hagested / Tuse Næs fik reduceret på et flot sparket frispark, der dog aldrig skulle have været dømt. Det skulle den forseelse, der blev gået imod Jonas Møllnitz ved baglinien tilgengæld kort før tid, og begge hold stoppede da også op, og troede at der var fløjtet. Det udnyttede indskiftede Magnus Holt Jensen til at sparke bolden på stolpen, og Flemming Gotfredsen var hurtigst over returbolden og han lukkede festen til 5-1.

Efterfølgende var der en enkelt stemme til Jonas Møllnitz & Thomas Søgaard, mens Flemming Gotfredsen, Kasper Pedersen & Nicki Jensen fik fire stemmer hver – og lad os bare give nytilkomne Nicki Jensen titlen, som kampens bedste spiller.

Men en fremragende indsats hele vejen rundt gav tre sikre point, og masser af selvtillid på kontoen.