Home » Kampreferat » 1.holdet vandt i målfest

1.holdet vandt i målfest

Undløse BKs 1.hold havde her til eftermiddag besøg af Gislinge BK, der blev sendt hjem med et 5-3 nederlag.

Det var ellers gæsterne der kom i front, da de efter et kvarters spil udnyttede en fejl i hjemmeholdets defensiv, til at sende en løs bold i en bue over Tommy Nilsson i målet.

Hjemmeholdet reagerede dog hurtigt og blot 2 minutter efter føringsmålet, stod den 1-1 på lystavlen, da Faton Gjyrevci iskoldt udnyttede Kim Olsens fine stikning i dybden.

Faton Gjyrevci var også med i det blå/hvide føringsmål, da han sendte Jonas Møllnitz alene med keeperen, og han afdriblede målmand, der tog benene på Undløse BK-spilleren og dommeren pegede på straffesparkspletten.

Daniel Skovgaard var tilbage efter hans lårskade, og han sparkede stensikkert bolden i nettet, men allerede minuttet efter 2-1 målet, så pegede dommeren igen på straffesparkspletten, da Kasper Pedersen lidt klodset gik i ryggen på gæsternes angriber. Tommy Nilsson i målet forhindrede dog gæsterne i at få udlignet, da han med en flot fodparade blokerede afslutningen.

Daniel Skovgaard blev dobbelt målscorer blot 3 minutter senere, da Faton Gjyrevci sendte ham alene med keeperen, og han tog et skarpt træk og sendte bolden i det tomme mål.

Kort før pausen reducerede gæsterne, da de med meget simple midler spillede sig igennem hjemmeholdets forsvar, og 3-2 holdt til pausefløjtet.

Daniel Skovgaard fik sit hattrick allerede tidligt i 2.halvleg, da han nærmest på egen hånd skabte målet til 4-2, men endnu en gang fik gæsterne hurtigt reduceret, da de scorede direkte på frispark.

Her efter blev hjemmeholdet ramt af to gule kort, da først Thomas Søgaard røg ud, for at sparke bolden i nettet efter dommeren havde fløjtet, og kort efter Kasper Pedersen for at brokke sig til dommeren.

Det sendte naturligt nok de blå/hvide langt tilbage på banen, og alligevel lykkedes det hjemmeholdet at score endnu en gang, da Daniel Skovgaard frækt vippede bolden op til sig selv, og sparkede bolden langt op på Gislinge BKs banehalvdel, hvor Nicki Jensen var hurtigst på den løse bold og han lukkede kampen til 5-3.

Mod slutningen havde Undløse BK endnu et par store chancer, og tættest på kom Thomas Søgaard, det måtte se sit skud blive afværget af stolpen, og der blev ikke scoret yderligere i kampen, hvor Undløse BKs nye trio Daniel Skovgaard (11), Frederik Vestergaard (2) & Nicki Jensen (1) løb med alle 14 stemmer.