Home » UB1901 » 1.holdet sluttede af med sejr i vanvittig målfest

1.holdet sluttede af med sejr i vanvittig målfest

Undløse Bks 1.hold havde her til eftermiddag besøg af Sorø Freja, der i sæsonens sidste kamp skulle vinde for at blive oppe, mens Tommy Gotfredsens mandskab kæmpede for at nå 4.pladsen i Serie 2 pulje 4.

Helt i vejrets ånd, så startede hjemmeholdet med lyn & torden, og allerede efter 3 minutter bragte Jonas Christensen sit mandskab i front, da Alexander Pilgaard Christophersen med en flot aktion skabte plads på kanten til Thomas Søgaard, der med en perfekt tværbold fandt Jonas Christensen bagerst i feltet.

Desværre formåede hjemmeholdet ikke at følge op på den gode start og 20 minutter efter havde gæsterne vendt tingene på hovedet via et opspil igennem højresiden, og et noget unødvendigt straffespark til 1-1 & 1-2.

Efter 35 minutter blev kampen kortvarigt afbrudt pga tordenvejret, og spørgsmålet er om kampen overhoved skulle have været spillet, men kampens dommer vurderede ikke at vejret var til fare for spillerne, trods flere store brag over Undløse Stadion – men det var nok en 8-10 km væk trods alt.

5 minutter efter afbrydelse bragte hjemmeholdet balance i regnskabet, da Jonas Christensen fandt Jonas Møllnitz bagerst i feltet, og med en sikker inderside, så skrev holdets anfører sig ind i historiebøgerne, som klubbens første spiller, der har scoret 100 mål på klubbens 1.hold.

Screenshot_20190608-232728

De to hold gik til pause med stillingen 2-2, men målfesten var langt fra overstået, og 6 minutter inde i 2.halvleg scorede Jonas Møllnitz på en “Tommy Gotfredsen Classic” efter en perfekt hjørnesparksbold fra Nikolai Holst Nielsen.

10 minutter senere blev det også 4-2 efter en meget underlig situation, hvor Jonathan Kirk sendte Alexander Pilgaard Christophersen fri i dybden, han blev dog ureglementeret stoppet i feltet, og dommeren fløjtede egentlig for straffespark, men efter Alexander Pilgaard Christophersen var blevet væltet, så ramte bolden stolpen, og Jonas Christensen sparkede returbolden i nettet, og trods lidt forvirring, og en masse brok fra gæsternes bænk, så stod der 4-2 på måltavlen.

I virkeligheden var det en meget grotesk situation, og herefter tabte kampens dommer reelt kampen, hvilket gav nogle unødige spændinger i mellem spillerne, og 6 minutter efter 4-2 målet var det gæsterne der fik lov at handle i dommerens gavebod, da han forærede dem et noget tyndt straffespark, der sikkert blev omsat til 4-3.

Alexander Pilgaard Christophersen blev kort efter snydt for en friløber, efter en situation hvor han ikke var i nærheden af at være offside, men det holdt ikke hurtigløberen tilbage, og efter 75 minutter sendte Jonas Møllnitz ham igen fri i dybden, og meget uselvisk spillede han bolden på tværs til Nikolai Holst Nielsen, der stensikkert sendte bolden i nettet til 5-3.

Alexander Pilgaard Christophersen havde utalige chancer i dagens kamp, men han måtte nøjes med sine to assist, og også Thomas Søgaard havde et par store chancer, men der gik lidt legestue i tingene til sidst, hvor drengene gerne ville have tilbagevendte Faton Gjyrevci på måltavlen.

I stedet fik gæsterne reduceret en gang mere, efter en situation hvor de ramte stolpe, og sendte returbolden i nettet på selve målstregen, og det var en gåde for de fleste, hvordan det ikke kunne være i en strafbar offsideposition.

Men slutteligt var det hele ligemeget, og hjemmeholdet sendte Sorø Freja ned i Serie 3 med en fortjent 5-4 sejr, der betyder at holdet slutter på 5.pladsen, hvilket er klubbens bedste placering nogensinde.

Efteefølgende var der hele 9 stemmer til Nikolai Holst Nielsen, der også blevet kåret til månedens spiller i juni. De to dobbelte målscorere Jonas Møllnitz & Jonas Christensen fik tre stemmer hver, mens der var en enkelt til Thomas Søgaard & Lasse Jensen.

20190615_135155

Jimmi Zachariassen & 2.holdet tabte noget ufortjent 3-2 til rækkens ubestridte tophold fra Ruds Vedby IF, efter Frederik Fischer & Heric Ema ellers havde bragt de blåklædte i front to gange.

Unge Kenan Mikkelsen, Jonas Svanebjerg & Anders Hansen var alle med tre start, mens der også var debut til Mads Søgaard Jakobsen efter pausen, og Anders Hansen var sammen med Jonas Svanebjerg deres holds bedste på dagen.

Nederlaget betyder at Jimmi Zachariassen & 2.holdet slutter på en noget skuffende 6.plads i Serie 5 pulje 7.

Skriv en kommentar