Home » UB1901 » 1.holdet slog Tuse IF i ensidig forestilling

1.holdet slog Tuse IF i ensidig forestilling

Undløse BKs 1.hold havde her til eftermiddag besøg af Tuse IFs 2.hold, og Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersens mandskab rejste sig efter 1-6 i sæsonpremieren imod TFC Odsherred, og sendte gæsterne hjem med et 0-5 nederlag i bagagen.

Der var klasseforskel fra første til sidste fløjt, men 1.halvleg var længe en lige affære på måltavlen grundet manglende skarphed hos hjemmeholdet.

De blåklædte kunne dog gå til pausen med en 1-0 føring, efter at Jonas Møllnitz havde headet et Benjamin Jensen-hjørnespark i nettet.

Det første kvarter af 2.halvleg blev lidt rodet, men hjemmeholdet kunne med rette føle sig snydt for et straffespark, da Jonas Møllnitz blev væltet i feltet.

Men efter en time kom Lasse Jensen ind, og han skulle blot bruge 10 minutter for at spille en afgørende rolle, da han med 20 min igen headede et langt Anders Hansen-indkast i nettet.

7 minutter senere gav hjemmeholdets høje pres pote, da Jonas Christensen pludselig slap fri på kanten, hvorfra han fandt Lasse Jensen, der sendte bolden videre til Thomas Søgaard, der via målmanden sendte bolden op under overliggeren til 3-0.

Herfra var det blot et spørgsmål om sejrens størrelse, og det blev da også 4-0 kort efter, da Jonas Møllnitz lagde et hjørnespark af til Nikolai Holst Nielsen, der skubbede bolden skråt bagud til sin storebror, Tobias Holst Nielsen, der med den største selvfølgelighed sendte bolden op i målhjørnet.

Lasse Jensen fuldendte et fremragende indhop, da han kort efter gjorde det til 5-0, efter en fremragende afslutning alene med målmanden, efter at Thomas Søgaard havde sendt ham fri i dybden.

Efterfølgende var der en enkelt stemme til både Jonas Christensen, Christian Nøhr, Jonathan Kirk & Henrik Olsen, tre stk til Lasse Jensen, fire stk til Tobias Holst Nielsen, mens Flemming Gotfredsen løb med hele syv stemmer, og fortjent blev kåret til kampens bedste spiller.

Skriv en kommentar