Home » UB1901 » 1.holdet sejrede sikkert i intens topkamp

1.holdet sejrede sikkert i intens topkamp

Tommy Gotfredsens mandskab havde her til eftermiddag besøg af TFC Odsherred, der med en sejr kunne have gået forbi Undløse BK i tabellen, mens gæsterne var aldrig i nærheden af point, selvom dagens bedste Rene Hendriksen måtte diske op med flere flotte redninger i målet, men man havde hele tiden følelsen af, at hjemmeholdet kunne skrue op for tempoet hvis det skulle været blevet nødvendigt.

Tommy Gotfredsen startede med følgende elleve:

LINEUP111429946689942

Gæsterne åbnede med en stor mulighed på en dødbold efter et kvarters spil, men tæt under mål sparkede de højt over mål.

Anderledes held med at få bolden i nettet havde gæsterne to minutter senere, men desværre for dem var det i eget net, efter at Magnus Herforth fik presset gæsterne til et selvmål. Nicki Jensen skal også have stor kredit for et millimeter præcist indlæg.

Gæsterne stod langt tilbage på bane, og lod de blå-klædte trille rundt med bolden, og det gav til tider et lidt for lavt tempo, og til trods for at hjemmeholdet var i fuld kontrol, så skabte de ikke de helt store muligheder.

Men 10 minutter før pause kunne dagens mange tilskuere juble igen, da Jonas Møllnitz headede et Nicki Jensen hjørnespark i nettet ved bagerste stolpe, hvilket glæde cheftræner Tommy Gotfredsen ekstra meget, da det var efter en af de skabeloner, der er blevet trænet rigtig mange gange til træning.

2-0 holdt til pausen, og 2.halvleg blev lidt en ørkenvandring, hvor gæsterne ikke rigtig kunne noget, og hvor hjemmeholdet måske nok gerne ville, men i hvert fald heller ikke trykkede speederen i bund.

Daniel Skovgaard kunne have lukket kampen endelig efter små 75 minutter, men Jonas Møllnitz’ tværbold blev ikke helt skarp nok, og Undløse BKs hurtige kant sparkede forbi målet.

Rene Hendriksen hev endnu en stor redning ud af ærmet mod slutningen, og fuld fortjent fik Undløse BK-keeperen efterfølgende ni stemmer, mens Faton Gjyrevci fik tre stemmer, og der var en hver til Anders Hørdum Made, Kim Schlicker & Magnus Herforth.

Med sejren er Undløse BK nu 5 point foran TFC Odsherred i toppen, hvor Tommy Gotfredsen & co nu er á point med Såby Fodbold, der blot fil 0-0 i Vipperød.