Home » UB1901 » 1.holdet ramte bunden på Lov Stadion

1.holdet ramte bunden på Lov Stadion

Undløse BKs 1.hold led her til eftermiddag et fuldstændig vanvittigt nederlag, efter at de spillede hjemmeholdet FK Sydsjælland ned under græsset de første 20 minutter, der gav tre 100% chancer samt et straffespark, og alligevel stod der 2-0 på måltavlen efter 25 minutter, på de to første muligheder hjemmeholdet skabte.

De til lejligheden rødklædte gæster følte sig også med rette bortdømt, da kampens dommer undlod at give gult kort, da han nedlagde Nicki Jensen i den situation der gav straffesparket, som Martin Aaberg i øvrigt brændte, og heller ikke de to-tre returbolde formåede de at sparke i nettet.

Resten af halvlegen fortsatte med gæsterne i teten, men alligevel var det igen sydsjællandere der viste skarphed og gik til pausen foran 3-0.

Tommy Søgaard Gotfredsen roste i pausen sit hold, for sæsonens bedste indsats, og en god indstilling til tingene.

Gæsterne fik også en gylden mulighed for at komme tilbage i kampen, da Jonas Møllnitz fik en stor chance kort inde i 2.halvleg, men meget symptomatisk for kampen, så blev det i stedet 4-0 kort efter, hvilket reelt punkterede kampen.

Hjemmeholdet kom også på 5-0, inden Jonas Møllnitz endelig bragte gæsterne på tavlen efter 70 minutter.

FK Sydsjælland kom kort efter foran 6-1, og denne gang kunne man godt give dobbeltstraf, da Jonathan Kirk fik gult kort, for at holde i den modstander, der scorede.

Tommy Søgaard Gotfredsens mandskab er hårdt ramt på selvtilliden i øjeblikket, og har pt heller ikke de spillemæssige eller dommermarginaler, som kan tippe deres vej, og så knækker holdet for nemt over, og lukker alt for mange & nemme mål ind.

Slutteligt blev det desværre også pinligt, og hjemmeholdet vandt hele 8-1, og så er det meget svært bagefter, at bruge den første gode time til noget som helst.

2 kommentarer so far.

 1. Det er vel første gang nogensinde at et hold kan være klart bedst i en time, og alligevel tabe 8-1 . Lidt realitetssans ville klæde jer!

  I er klart det dårligste hold, FK har mødt indtil videre i serie 2.

  Held og lykke fremover. I får brug for det.

  • Jimmi Vaarskov siger:

   Det første time er nok også at overdrive lidt. Men så i hvert fald i 1.hlavleg, hvor vi efter spil og chancer, sagens kunne have været oppe med tre mål, men i stedet var bagud med tre. Og derfor blev vi kørt over.

   Men vi glæder os til revanche til foråret

Skriv en kommentar