Home » UB1901 » 1.holdet kom tilbage på sporet med sejr over Skibby IK

1.holdet kom tilbage på sporet med sejr over Skibby IK

Undløse BKs 1.hold havde her til eftermiddag besøg af Skibby IK, og det blev en spændende & chancerig forestilling, med hjemmeholdet som det bedste hold i størstedelen af opgøret.

Tommy Gotfredsens mandskab startede med lyn og torden, og efter blot 3 minutter fik Nicki Jensen presset gæsternes defensiv så meget, at Faton Gjyrevci kunne snuppe bolden, med frit løb imod Skibby IK’s keeper, som han med den største selvfølgelighed afdriblede, og sendte bolden i det tomme net.

Det blev 2-0 blot seks minutter senere, på et rigtigt Tommy Gotfredsen-signaturmål. Jonas Møllnitz lagde fint bolden af, til støttespiller Jonathan Kirk, der på sin førsteberøring fandt Faton Gjyrevci på kanten, hvor han tog to træk ind i banen, hvorefter han slog en perfekt tværbold i skoene på Thomas Søgaard, der igen på sin førsteberøring, i luften, lagde bolden på tværs til Nicki Jensen der headede bolden i nettet. Ganske enkelt et fremragende hold-mål.

Faton Gjyrevci fik endnu en stor chance efter et kvarter, men denne gang hev gæsternes keeper en god redning ud af ærmet, og hjemmeholdet tog derefter lidt gas af ballonen, bl.a grundet et gult kort til Flemming Gotfredsen, men der skulle en tilfældig returbold til, før at gæsterne blev farlige, og det blev de så med en reducering 10 minutter før pausen.

Oliver Pilgaard Christophersen & Faton Gjyrevci fik efterfølgende to store muligheder, men 2-1 forblev stillingen til pausen.

Alexander Pilgaard Christophersen kom ind 10 minutter inde i 2.halvleg, og hans fart gjorde straks ondt på gæsterne, der i flere tilfælde forsøgte at ligge hjemmeholdets 99’er ned, men han holdt sig flot på benene, og skabte en stor mulighed til Thomas Søgaard, der fik presset gæsternes back til et selvmål.

Men i stedet for ro & kontrol, kom gæsterne igen tilbage i kampen, da Frederik Broe Larsen blev afdriblet på kanten, og på midten kom de først på tværbolden til 3-2.

Herefter blev det lidt hektisk med mange længe bolde imod gæsternes stærke angriber, og Lasse Jensen måtte hive en kampafgørende redning ud af ærmet, da Faton Gjyrevci fik rettet en afslutning af, hvilket snød Undløse BK-keeperen, der måtte helt ned i hjørnet for at hente bolden.

Alexander Pilgaard Christophersens fart blev dog afgørende igen, da han i flere forsøg blev hæktet & nedlagt, hvilket resulterede i et gult kort, og på det efterfølgende frispark lukkede Jonas Møllnitz kampen, da han headede Martin Aabergs indlæg i nettet.

Efterfølgende var der en enkelt stemme til Frederik Broe Larsen, Nicki Jensen & Thomas Søgaard, to stemmer til Flemming Gotfredsen, mens Faton Gjyrevci hev hele tolv stemmer, efter en stærk indsats både offensivt & defensivt.