Home » UB1901 » 1.holdet hentede ny storsejr på Undløse Stadion

1.holdet hentede ny storsejr på Undløse Stadion

Undløse BKs 1.hold tog i dag et stort skridt mod en ny sæson i Serie 2, da de på hjemmebane pulveriserede gæsterne fra Sorø Freja, der røg en tur i Oliver Pilgaard Christophersen- karrusellen.

Hjemmeholdets unge kant-lyn bidragede i dag med to mål & to assist, og spillede en aldeles fremragende kamp.

De blåklædte værter kom foran allerede i det 4.minut, da Nicki Jensen slog en drop-bold ind i feltet, som Oliver Pilgaard Christophersen med et kontrolleret hovedstød sendte i en blød bue over den gæstende keeper.

Sorø Freja fik dog udlignet kort efter, da de udnyttede et dumt boldtab på banens midte, til at slå en hurtig kontra.

I de næste 20 minutter stod kampen lidt på en knivspids, dog fortsat med Tommy Gotfredsens mandskab i teten, og 5 minutter før pausen blev det da også fortjent 2-1, da Nicki Jensen udnyttede sin gode evne, til at spille med ryggen til målet, da habs vedholdenhed fik skubbet hjemmeholdet frem i feltet, hvor Thomas Søgaard flot lagde bolden af til Oliver Pilgaard Christophersen, der med en firsttimer bankede bolden i nettet.

20180609_153641

Oliver Pilgaard Christophersen’s åbnede her efter for godteposen, da han på selve baglinjen gav gæsternes back en tur i karrusellen, og da han slap fri få meter fra målet, fandt han Nicki Jensen skråt tilbage i feltet, hvor han stensikkert bankede bolden i nettet til puseføring 3-1.

Den første del af 2.halvleg blev en lidt stilfærdig adfærd med hjemmeholdet i fuld kontrol, anført af anfører Jonas Møllnitz’ arbejdsraseri.

Jeppe Babalola Andersson slukkede gæsternes håb endegyldigt, da Thomas Søgaard efter en dødbold lagde bolden af til ham i feltet, hvor efter hjemmeholdets pokalhelt, sendte bolden ind i det modsatte sidenet.

I slutminutterne lukkede Thomas Søgaard festen, da han modtog bolden to-tre meter udenfor feltet, hvorefter han fra stående bankede bolden op i målhjørnet til slutresultatet.

Sejren betyder at Tommy Gotfredsens mandskab så godt som har sikret sig en ny sæson i Serie 2, da resultaterne i bl.a 2.division også faldt ud til de blåklædtes fordel.

Efterfølgende var der en enkelt stemme til Tobias Holst Nielsen, Jonathan Kirk & Thomas Søgaard, to stemmer til Jeppe Babalola Andersson & Nicki Jensen, tre stemmer til Jonas Møllnitz & hele otte stemmer til den dobbelte målscorer Oliver Pilgaard Christophersen, der er ude i næste weekendens kamp imod Fårevejle BK, og dermed sluttede sin sæson af med manér.