Home » Kampreferat » 1.holdet fightede sig til 3 point

1.holdet fightede sig til 3 point

Tommy Gotfredsen debuterede her til eftermiddag som cheftræner for Undløse BK, og han kunne efter en intens og ikke specielt velspillet kamp jubler over en 3-2 sejr & 3 point ude over Hvalsø IF.

TG startede med følgende elleve, hvilket betød debut til Chano Larsen & Magnus Herforth, samt comeback til Anders Hørdum Made,
LINEUP111428053827552

Tobias Holst Nielsen, Kim Olsen & Thomas Søgaard startede på bænken for gæsterne.

TG måtte udskifte Anders Hørdum Made allerede efter 10 minutter med en lægskade, hvilket skubbede Kim Schlicker ned på venstreback og Kim Olsen ind på midten.

Indledningen var en typisk åbningskamp med et lidt for højt spændningsniveau og lidt for mange opspilsfejl, og uden de helt store chancer.

Og åbningsmålet kom da også efter lidt af en tilfældighed, da et langt udspark fra Rene Hendriksen, lidt tilfældigt havnede en hårdt kæmpende Faton Gjyrevci, der på ren fight og gå-på-mod skabte en friløber til sig selv, som han sikkert omsatte til 1-0 ca midtvejs i 1.halvleg.

Faton Gjyrevci havde yderligere en stor mulighed for at komme på tavlen, og blev også i to situationer snydt for et klart straffespark, men 1-0 forblev stillingen ved pausen.

Gæsterne havde rigtig store problemer med at få sat Daniel Skovgaard i scene, som ellers nærmest er lykkedes til perfektion i holdets træningskampe, men to minutter inde i 2.halvleg lignede det afgørelsen, da Kim Schlicker sendte Undløse BKs kant-lyn afsted i dybden, hvor hans speed gav ham en èn-mod-èn situation med keeperen, hvor han han stensikkert afsluttede ved den første stolpe til stillingen 2-0.

De blå-klædte gæster var i fuld kontrol, da Kasper Pedersen 10 minutter inde i 2.halvleg brokkede sig et gult kort, der var rigtig tæt på at blive kostbart.

Men inden at hjemmeholdet kom tilbage i kampen fik Daniel Skovgaard en stor chance for at lukke kampen, da Faton Gjyrevci afdriblede målmanden, og spillede ham fri på midten, hvor han på kanten af det lille felt havde et åbent mål at sparke på, men han fik overplaceret sin afslutning, der tog den fjerneste stolpe.

Herefter fik hjemmeholdet trykket gæsterne langt tilbage, og med to flotte scoringer på 4 minutter fik de udlignet gæsternes føring.

TG smed Thomas Søgaard i aktion med 25 minutter tilbage, og han var på pletten 5 minutter efter, da en fremragende Chano Larsen, efter en dødbold fik skabt så meget revage i feltet, da Thomas Søgaard kunne prikke bolden i nettet, hvilket udløste en kæmpe energiudløsning både inde på banen, men også blandt de imponerende mange fremmødte tilskuere fra Undløse BK.

20150404_144344

TG gav også debut til Young Gun Tobias Holst Nielsen, der gjorde en rigtig god figur både på kanten og på backen, hvor han erstattede Daniel Skovgaard & Kim Schlicker.

Føringsmålet satte lidt en stopper for Hvalsø IFs pres, og gæsterne havde endnu to-tre store muligheder for at lukke kampen, da først Magnus Herforth med et brag af et langskud ramte overliggeren, og kort før tid, da Daniel Skovgaard fra et par meter inde i feltet sparkede bolden tæt over målet.

Hvalsø IF formåede ikke for alvor at blive farlige, og det der kom tog Rene Hendriksen sig rigtig godt af i målet, og Undløse BK-bænken kunne juble over tre point i en kamp, hvor spillet ikke var prangende, men hvor fighten var helt i top.

Efterfølgende var der en enkelt stemme til Thomas Søgaard, to stemmer til Jonas Møllnitz & Kim Schlicker, mens debuterende Chano Larsen fik fire stemmer, kun overgået af Faton Gjyrevci’s 6 stemmer, efter en kamp hvor han kæmpede og sloges fortrinligt både offensivt og defensivt, da han de sidste 10 minutter erstattede Flemming Gotfredsen i midterforsvaret.