Home » UB1901 » 1.holdet fightede sig til point trods stribevis af uheld

1.holdet fightede sig til point trods stribevis af uheld

Undløse BKs 1.hold har haft en rigtig svær periode med to spinkle nederlag til Dianalund IF & Gislinge BK i kampe man følte man skulle have haft point, og måske endda alle tre i.

Derfor var det rigtig vigtigt med oprejsning i lørdagens hjemmekamp imod Lynge Broby IF, men optakten var alt andet end optimal for hjemmeholdet, der havde afbud fra Faton Gjyrevci, Flemming Gotfredsen & Babalola Andersson-brødrene Jeppe & Tore, og så måtte Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersen også se Anders Hansen & Nikolai Holst Nielsen udgå med skader ifm torsdagens træning, og for lige at sætte prikken over i’et, så måtte Emil Skovholm opgive at spille ifm opvarmningen lørdag, hvor han ellers var tiltænkt en startplads.

Det gav tilgengæld sæsondebut til 2.holdets topscorer Frederik Fischer, der spillede 90 minutter som 8’er, og gjorde en rigtig fin figur i et noget andet tempo end han er vant til. Også Thomas Søgaard & Christian Nøhr var tilbage trods skader, der formentlig havde gjort at de var blevet sparet, hvis de blåklædte havde haft lidt flere folk til rådighed.

Og hjemmeholdet fik da også som ventet en rigtig svær start, hvot gæsterne pressede højt, og det kombineret med nogle rigtig dygtige fodboldspillere, så gjorde de det svært for de blåklædte, der i indledningen kunne prise sig lykkelige for at Henrik Olsen var tilbage i målet, og det var uden tvivl hans fortjeneste at gæsterne ikke kom tidligt i front, og han havde bl.a en kandidat til årets redning, med en fantastisk “sprællemand”, og da han så endelig blev placeret, stod Jonathan Kirk på rette sted og sparkede bolden væk på selve målstregen.

Hjemmeholdet kom bedre med midtvejs i 1.halvleg, men det var alligevel noget ufortjent at Heric Ema kunne bringe hjemmeholdet i front efter et rigtig flot angreb, hvor Jonas Christensen for første gang fik plads på kanten, og hans indlæg ramte Thomas Søgaard lige i panden, så han kunne heade Heric Ema fri omkring straffesparkspletten, hvorfra han drejede rundt og listede bolden i nettet til 1-0.

Desværre kunne hjemmeholdet ikke udnytte scoringen til lidt momentum, da gæsterne blot fire minutter senere fik svaret hurtigt tilbage, da de efter en lang bold relativt simplet kunne ligge bolden skråt tilbage i feltet til en nem scoring.

Heldigvis slog scoringen ikke hjemmeholdet ud, og yderligere et minut senere kom de igen i front, med et mål direkte fra Tommy Gotfredsens trænerhåndbog.

Benjamin Jensen slog en skarp bold op i fødderne på Heric Ema, og efter en hurtig 1-2 mellem den lille angriber & Thomas Søgaard, så blev sidstnævnte helt fri på kanten, og hans skarpe tværbold sendte Jonas Christensen sikkert i nettet til 2-1.

Det lignede en 2-1 føring ved pausen, igen bl.a grundet et par store redninger af Henrik Olsen, der også måtte have hjælp fra overliggeren i en enkelt situation, og gæsterne fik da også udlignet på noget nær 1.halvlegs sidste spark, efter at Jonas Møllnitz havde mistet en svær bold på midten, og på den efterfølgende omstilling kom de grønklædte på 2-2 via en noget heldig afrettet afslutning, der snød Henrik Olsen i målet.

I 2.halvleg måtte hjemmeholdet igen indkassere et ærgerligt mål, da gæsterne ifm et ufarligt indkast pludselig fik plads i feltet, hvor de udnyttede lidt miskommunikation mellem Henrik Olsen & Jonathan Kirk til at bringe sig tidligt foran 3-2.

Hjemmeholdet sendte topscorer Lasse Jensen på banen, og lod ham spille ved siden af Heric Ema på toppen, men inden han nåede at røre bolden, så lignede det afgørelsen da gæsterne slog en fremragende lang bold ned i frimærket, og på den efterfølgende tværbold bragte de sig på 4-2 – en rigtig flot scoring, hvor hjemmeholdet måske så lidt passive ud, men man også bare anerkende både opspil & afslutning.

Heldigvis var Lasse Jensen ikke kommet på banen blot for at se gæsterne spadserer sig til en sejr, og blot minuttet efter overraskede han gæsterne med sin fart, da han sikrede sig bolden i dybden umiddelbart før den fremstormende målmand, hvorfra han nemt kunne spille bolden på tværs til Heric Ema, der sendte bolden i det tomme mål til 3-4. Kampen og tilskuerne levede igen på Undløse Stadion.

Herefter mistede kampen al struktur, og det blev ren “indianerfodbold” med omstilling på omstilling, og gæsterne valgte på ingen måder at “parkere bussen”, men jagtede i stedet 3-5 scoringen, hvilket gav hjemmeholdet mulighed for at fange dem i ubalance, og med et kvarter igen erobrede Jonas Møllnitz bolden på midten, og hans skarp bold fandt Heric Ema midtvejs på gæsternes banehalvdel, og med en fin aflevering sendte han Lasse Jensen alene med målmanden, og han sparkede sikkert bolden i nettet til 4-4 med hans 10.scoring i efteråret.

Ingen af de to hold var kommet for at spille uafgjort, og jagtede ufortrødent sejren, men bortset fra en enkelt dødboldsmulighed til gæsterne, og en Heric Ema-afslutning fra en spids vinkel, så blev det ikke til mere, og opgøret sluttede 4-4.

Tommy Gotfredsen var efterfølgende rigtig stolt af sit mandskab, der trods skader, hårdt pres, mål imod osv, virkelig viste “nosser”, og stod det hele imod, og endda mod et mandskab der bortset fra TFC Odsherred, vel nok er det bedste vi har mødt i denne sæson, med både fysik & samtidig nogle rigtig dygtige fodboldspillere.

Efterfølgende fik den dobbelte målscorer Heric Ema & sprællemand Henrik Olsen fire stemmer hver, men kampens bedste spiller blev banens yngste mand, Lucas Roel Søgaard, der virkelig rejste sig efter to tvivlsomme straffespark imod Gislinge BK, og det var til trods for at han i den grad var overmatchet fysisk, og også spillede det meste af 2.halvleg i en noget uvant plads i en tre-back kæde. Men han gik ind og tog ansvar i sine dueller, og havde også et par rigtig vigtige indgreb, og bl.a anfører Jonas Møllnitz sendte rigtig store roser i hans retning efter kampen.

De mange skader & afbud gik selvfølgelig også ud over Jonas Olsen & 2.holdet, hvor månedens spiller i august, Claus Payton Dyrting derfor bed smerterne i sig, og gjorde comeback efter en måned på sidelinjen, og hjemmeholdet holdt målet rent for anden kamp i træk, og dermed var Jackie Rosenkrans Jeanty’s scoring før pausen nok til at hente de tre point, i en kamp hvor hjemmeholdet dog nok burde have scoret mindst et par mål mere.

Tommy Gotfredsen & Kevin Morf Pedersens drenge skal i næste weekend i aktion imod rækkens nr 2 Høng GF, der tager imod v/Hønghallen, hvor Jonas Olsen & 2.holdet ligeledes skal i aktion

Skriv en kommentar